Ballant la vida

l'alegria de viure sense complexos a la 3a edat.

Del 14 al 20 de setembre en sessions a les 18, 20:15 i 22.30 h.
 

V.O. anglés amb subtítols en català.

Durada: 111 minuts

Direcció: Richard Loncraine

Amb Imelda Staunton, Timothy Spall, Celia Imrie, David Hayman, John Sessions, Joanna Lumley, Indra Ove, Richard Hope, Sian Thomas, Josie Lawrence, Victoria Wicks, Frankie Oatway, Marianne Oldham, Paul Chan, Karol Steele

 

Entrada gratuïta amb el carnet de la Universitat de València (més un acompanyant).

Projeccions a Cineápolis el Teler
carrer del Pintor Segrelles, 1-3, Ontinyent

17a Mostra de Cinema d'Ontinyent

50 Aniversari: homenatge a Fernando Trueba

del 7 al 13 de setembre de 2018
 

    -Presentació

    -Projeccions

    -Gala Presentació de la Mostra

    -Gala Homenatge a Trueba

 

 

Com sabeu, continuem amb l'IVA al 21 % sense que el Govern espanyol contemple la seua rebaixa a un tipus que beneficine l'activitat cultural. L'increment de l’IVA de les entrades de cine, va passar del 8% al 21%, un augment que els col·lectius culturals de tot l’Estat han reclamat com excessiu, en un sector tant delicat per la baixada d’assistència a les sales, que farà que Espanya siga el país de l’eurozona que tinga major tipus impositiu en el que a les entrades de cine respecta i que, sens dubte, incentivarà que el nombre d’assistents es retraga encara més.

Davant l’actual situació econòmica que el ciutadà està patint, la directiva de l’Utiye ha decidit que la pujada de l’IVA anirà al nostre càrrec i mantindrem els preus finals de les entrades en 6 € el preu normal i 4 € per als socis. Per fer-nos una idea, d’una entrada de 7 € hisenda cobra 1,22 € i a l’Utiye li queden 5,78 € per poder pagar la pel·lícula, la sala, la publicitat, els ports, etc. També farem dues dies de l'espectador, dimecres i dijous, en els qual els preus seran de 5 € el preu normal i de 3 € els socis, ajudant, així les escurades butxaques.

La decisió de no pujar l’entrada del cine i assumir nosaltres la pujada de l’IVA es fa pensant en tots vosaltres, socis i públic en general, per tal que continueu assistint al cine sense un cost addicional i fer possible l’activitat de l’Utiye, ja que cada vegada es fa més difícil veure cine de qualitat i en versió original en sales de cinema. Per la qual cosa us demanem un esforç per tal de comptar amb la vostra presència i animar els vostres amics a valorar que en les sales de cinema és on millor es gaudeix d’una pel·lícula.

Per incentivar aquesta vinguda a les nostres projeccions hem decidit fer les següents propostes per fer socis i sòcies:

La primera, fer-se soci per 30 euros per a tot l'any 2015

La segona, carnet de socis per a matrimonis a 25 euros cadascun que representa un estalvi de 10 euros.

La tercera, el preu del carnet per a estudiants fins a 25 anys queda en 20 euros per tal de facilitar-los la possibilitat d'anar al cine.

Així el preu de l'entrada queda en 3 i 4 euros.

 

Per acollir-vos a aquesta proposta, els components de la directiva de l’Utiye estaran al costat de les taquilles del cine en El Teler d’Ontinyent, els dies i hores que projecten les seues pel·lícules, és a dir, dijous i divendres nit i diumenge vesprada. 

Fes-te soci!!

Últimes Notícies

> PRÒXIMES PEL·LÍCULES A L'UTIYE +info 

> CONCURS DE MICRO CURTS UTIYE EN CURT 2016 EN   +info

> COMENÇA LA TEMPORADA I NOUS CARNETS DE SOCI  +info

> CAMPANYA CINEMA EN VALENCIÀ A ONTINYENT DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA  +info

> FES-TE SOCI  +info

> SOPAR+ENTRADA A L'UTIYE PER 10 € EN LLÁMAME LOLA 

> COL·LABORACIÓ AMB SENEO COOPERATIVA ELÈCTICA +info

> PREUS ESPECIALS EN VIDEO ARGENT

> SOCIS BENEFACTORS DE L’UTIYE  +info

montatge logos