Ballant la vida

l'alegria de viure sense complexos a la 3a edat.

Del 14 al 20 de setembre en sessions a les 18, 20:15 i 22.30 h.
 

V.O. anglés amb subtítols en català.

Durada: 111 minuts

Direcció: Richard Loncraine

Amb Imelda Staunton, Timothy Spall, Celia Imrie, David Hayman, John Sessions, Joanna Lumley, Indra Ove, Richard Hope, Sian Thomas, Josie Lawrence, Victoria Wicks, Frankie Oatway, Marianne Oldham, Paul Chan, Karol Steele

 

Entrada gratuïta amb el carnet de la Universitat de València (més un acompanyant).

Projeccions a Cineápolis el Teler
carrer del Pintor Segrelles, 1-3, Ontinyent

17a Mostra de Cinema d'Ontinyent

50 Aniversari: homenatge a Fernando Trueba

del 7 al 13 de setembre de 2018
 

    -Presentació

    -Projeccions

    -Gala Presentació de la Mostra

    -Gala Homenatge a Trueba

 

Amb la col·laboracióEl serveis lingüístic de la Universitat de València amb el suport de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, han posat en marxa un nou cicle de cinema en valencià que permetrà veure pel·lícules en valencià, una proposta de les Universitats valencianes amb l’objectiu d’aconseguir una normalització lingüística al cinema, normalització que tant està costant d’arribar a la gran pantalla, fins i tot a les pel·lícules en la TV o als formats domèstics de DVD.

 

El cicle es projectarà a les tres capitals valencianes: Castelló, València i Alacant, així com a les ciutat d’Alcoi, Burjassot, Gandia i Ontinyent. A la nostra ciutat de la mà del cine club Utiye, un any més, durà endavant aquesta proposta de cinema en la nostra llengua.

D’aquesta manera, es podran veure pel·lícules originals en català, altres seran en versió original subtitulades al valencià, i un tercer apartat de pel·lícules doblades al valencià. Ja posat al doblar una pel·lícula ¿per que no en la nostra llengua?.

 

El principal atractiu serà que l’entrada per assistir a estes sessions serà gratuïta per els estudiants universitaris mostrant el carnet de la Universitat, ampliable a un acompanyant, una magnífica oferta 2x1 per anar al cine.

 

Les sessions seran al Centre Comercial el Teler, cine en el qual l’Utiye programa la seua activitat en tots els dies de la setmana en sessions de 18 h, 20 h i 22:30 h. També pots trobar informació en la web de la Universitat: www.cinemaenvalencia.com, i  la de l’Utiye: www.utiye.cat , en les quals trobareu tota la programació.

 

 

 

Últimes Notícies

> PRÒXIMES PEL·LÍCULES A L'UTIYE +info 

> CONCURS DE MICRO CURTS UTIYE EN CURT 2016 EN   +info

> COMENÇA LA TEMPORADA I NOUS CARNETS DE SOCI  +info

> CAMPANYA CINEMA EN VALENCIÀ A ONTINYENT DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA  +info

> FES-TE SOCI  +info

> SOPAR+ENTRADA A L'UTIYE PER 10 € EN LLÁMAME LOLA 

> COL·LABORACIÓ AMB SENEO COOPERATIVA ELÈCTICA +info

> PREUS ESPECIALS EN VIDEO ARGENT

> SOCIS BENEFACTORS DE L’UTIYE  +info

montatge logos