SENEO2018


En SENEO busquem de manera permanent crear sinèrgies que ens acosten a la societat i que ens facen creixer. SENEO i l’UTIYE comparteixen sensibilitats socials i culturals, i ara han trobat una fórmula de col·laboració que estimule el creixement de les dues iniciatives.

En aquest sentit, el passat mes de juliol varem signar un acord de colaboración amb el cine club UTIYE per tal d’estimular l’entrada de nous socis a la cooperativa. 

La fórmula a la qual hem arribat compta amb dues línies: per una part, els nous contractes de SENEO poden obtenir gratuïtament el carnet del cine club per al pròxim any 2018.

La segona línia, pensada per agrair i fidelitzar als qui ja són socis de SENEO consisteix en una reducció del 50% en el preu del carnet de l’UTIYE.

La programació del cine club UTIYE es pot veure a la web: www.cineclututiye.com

SENEO2

NOTA:

El carnet del cine club UTIYE suposa una reducció de 2 € en el preu de les entrades. Per a esta temporada el preu de les entrades s’ha establert en: 6 € divendres, dissabtes, diumenges, festes i vespres de festa, aleshores amb el carnet sols s’han d’abonar 4€. La resta de dies el preu és de 5 €, aleshores amb el carnet sols s’han d’abonar 3€

El carnet del cineclub UTIYE sols te validesa per a les sessions que organitza l’UTIYE

Així es volen potenciar aquestes iniciatives de caràcter alternatiu, que ofereixen serveis culturals, sostenibles i de proximitat.

 

 

montatge logos