Teatre EchegarayCartell Seda Jazz

Dissabte 8 de setembre a les 20 h

Gala homenatge a Fernando Trueba presentat per l’actriu Maria Juan i el concert de la Sedajazz Big Band “Recordant a Bebo: La Música de Chico & Rita”.
Concert inspirat en l’obra que el gran pianista i compositor cubà Bebo Valdés va compondre per a la pel·lícula Chico & Rita (Premi Goya /Premi del Cinema Europeu a la Millor Pel·lícula d’Animació / nominada als premis Oscar de Hollywood 2012), de Fernando Trueba, Javier Mariscal i Tono Errando. La banda sonora d’aquest film i d’altres grans composicions inoblidable d’aquella època sonaran en una nit que serà màgica.


La veu de la cantant remarca la bellesa de les melodies d’un repertori que compta amb peces de Bebo Valdés, Lecuona, Moisés Simón, Machito, Chano Pozo, Mario Bauzé i d’altres il·lustres compositors de la història de la música llatina. Són les melodies, els ritmes i el perfum d’una altra època, amb cançons que ja formen part de la nostra memòria musical.


La Sedajazz Big Band dirigida per Francisco Blanco “Latino” està formada per dèsset magnífics músics, com Perico Sambeat, David Pastor, Jesús Santandreu o Carlos Martín. Configuren una banda perfecta per interpretar els exigents arranjaments que el trompetista nord-americà Mike P. Mossman va escriure expressament per a la pel·lícula i que sonaran amb arranjaments del mateix Bebo Valdés, de Francisco Blanco “Latino” i de Perico Sambeat.
 

FORMACIÓ

Francisco Blanco "Latino" saxo baríton i flauta, Ivan Albuixech saxo alt, Victor Jiménez saxo alt, Vicente Macián saxo tenor, Eladio Reinón saxo tenor, David Pastor trompeta, Voro García trompeta, Sergio García trompeta, Paul Evans trompeta, Toni Belenguer trombó, Carlos Martín trombó, Vicente Pérez trombó, Paco Soler trombó, Alberto Palau piano, Julio Fuster contrabaix, Carlos Llido congues, Felip Santandreu bateria.

 

 

Maria Juan

Maria Juanés actriu, és còmica, pallassa, monologuista. És una comunicadora en definitiva.

Els seus treballs estan sobretot vinculats amb la comèdia, el clown i el cabaret. Llicenciada en art dramàtic a la Esad de València, la seua trajectòria professional comença amb Albena Teatre, de la mà de Carles Alberola, i posteriorment es convertirà en la seua pròpia companyia, creant i produint els seus espectacles, amb els quals es manté damunt un escenari des de fa més de 10 anys.

 

montatge logos